FILMPJES

Video

Tijdens onze huwelijksreis in Barcelona waren we getuige van een optreden van een straatorkest voor een kathedraal. Prachtig om te zien hoe een oude dame met de beentjes van de vloer gaat.

Tijdens ons verblijf op Madeira (2014) hebben we een indrukwekkende processie meegemaakt in Funchal. 

De straten lagen vol met bloemen waar met zorg prachtige mozaïeken van waren gemaakt.

Van de foto's heb ik deze presentatie samengesteld. 

Nadat de stoet door de straten was getrokken, kwam de vuilniswagen en in een mum van tijd verdween de bloemenpracht als sneeuw voor de zon...


De foto's van ons verblijf vind je hier

Voorjaar 2017 kreeg ik de kans om eens een vluchtje te maken in een zweefvliegtuig op het terrein van de zweefvliegclub in Marknesse. Het was een spannende, maar adembenemende ervaring.

Films en video’s van vervlogen Blughut tijden 

Hieronder kun je beeldmateriaal bekijken uit vervlogen Blughut tijden. De Blughut, het sociaal cultureel centrum waar ik v.a. 1980 zo’n 20 jaar werkzaam ben geweest. Helaas heeft de tand des tijds het beeldmateriaal nogal aangetast, maar gelukkig is er nog wat 8 mm materiaal en videobanden gedigitaliseerd. Het 8 mm materiaal dateert van eind jaren 70.

8 mm film van de “ oude Blughut”. Op zaterdag werd er door vrijwilligers schoongemaakt en klusjes uitgevoerd. Verder werd de Blugbull rondgebracht met het activiteiten programma. 

Je ziet ook hoe vrijwilligers een hokje afbreken waar later een kantoortje werd neergezet, toen ik er officieel ging werken. Aan het eind zijn beelden te zien van een kindercarnaval. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacybeleid voor meer informatie.

OK