FOTO’S

Blughut filmpjes en video's 1

Een paar generaties zijn er bezoekers geweest, die met veel plezier de Blughut bezochten. In het begin alleen jeugd, later ook volwassen. Het begon allemaal in een voormalige kleuterschool, vervolgens verhuisden we activiteiten naar de Bultboerderij. 

Ik heb er al die jaren met veel plezier gewerkt en er heel mooie herinneringen aan overgehouden. Zelfs na al die jaren wordt ik nog regelmatig aangesproken op die bijzondere tijd door jongeren van toen.
Ook de filmpjes die ik op mijn site heb gezet worden gewaardeerd, zo blijkt uit talloze reacties. Inmiddels ben in met pensioen en beleef veel plezier aan het maken en bijhouden van mijn site. Het bracht me op het idee om een nieuwe pagina toe te voegen met foto’s uit de Blughut tijd. Het meeste materiaal heb ik destijds bij mijn vertrek aan de Blughut gegeven, maar in mijn eigen archief kom ik ook nog regelmatig foto’s tegen uit die tijd.
Zie komen uit verschillende periodes, ik plaats ze willekeurige volgorde.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, eventuele verhalen en herinneringen. Die kun je achterlaten in mijn gastenboek, altijd leuk. Ik zal sommige doorplaatsen bij de foto’s. 


Veel plezier.

Alle foto’s en video’s op deze website zijn eigendom van Klaas van der Wagen. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande toestemming.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacybeleid voor meer informatie.

OK